Home

Virka ränder runt

Två färger virkade runt (Tutorial Video

 1. Två färger virkade runt Tags: cirkel , ränder , När du arbetar med 2 färger runt om hela arbetet och du vill att båda trådarna ska följa med, kan du virka runt den tråd du inte arbetar med för att den ska följa med. När du gör den sista m med en färg, vänta med sista genomdrag och drag igenom med den nya färgen
 2. Virka runda mattor av gamla tyger. FOTO: Istock. Börja med materialet. Du kan virka av gamla plastpåsar, av stadiga tygremsor eller av remsor klippta ur gamla t-tröjor. En bra grund är att klippa eller riva remsorna 1-1,5 centimeter breda. Är tyget tjockt gör du remsan smalare
 3. Metoden går ut på att virka runt, runt i spiral. Men man håller reda på var varven börjar och slutar med en markör för att veta hur tätt ökningarna ska göras. Vill man virka i flera olika färger så kommer denna metod att skapa hack i färgcirklarna. Bara så du vet
 4. Hur man stickar ränder runt utan hack. Så här byter du färg när du stickar runt utan att få ett hack i övergången. Byt till ny färg och sticka ett varv. I slutet på första v med nya färgen, plocka upp m från föreg varv under nästa m. Plocka upp i den bakre bågen som om m skulle stickas avig, och sätt den på vänster st
 5. a, kommer troligen vissa färger inte att räcka för dig. Dra då ner på antalet maskor. Räkna ut hur många maskor du behöver för att få 72 cm. Virknål: 5 och
 6. Om även du älskar DIY prenumerera på våran kanal och kika förbi dagligen. Förhoppningsvis kan vi ge er ny inspiration! Prenumerera på våran kanal om ni älskar DIY about: http://www.

DROPS 220-20. DROPS Fabel (3.5mm) DROPS 220-19. DROPS Fabel (3.5mm) DROPS Extra 0-1539. DROPS Muskat (3.5mm) DROPS Extra 0-1538. DROPS Muskat (3.5mm) DROPS 221-28 Dessa mönster är från Garnstudio, Järbo Garn, Svarta Fåret och permin. Vi har mängder med garn som lämpar sig bra att virka i sås som Tilda, Lisa, Soft Cotton, Drops Paris och Drops Cotton Merino. Vi erbjuder också mängder med virknålar både vanliga och ergonomiska virka 2 ränder på sulan, den översta går i skarven mellan sulan och skosulan och den går hela varvet runt, den andra börjar där tån slutar och går runt till motsvarande plats på andra sidan skon 80+ Virkade ränder - filtar mm idéer | ränder, virka, filt

*Virka 3 lm, 1 fm i samma m, hoppa över 2 m, virka 1 fm i nästa m*, upprepa *-* varvet runt. MEN i hörnen kan du hoppa över 1 m istället för 2, eller så som det faller sig så att du får en fast maska i hörnets mittersta maska. När du kommer runt alla fyra sidor avslutar du med 1 fast maska i maskan innan öglan Börja i valfri lm-båge. Virka muscher, dvs 4 st i varje lm-båge (den första st på varvet = 3 lm) men vänta med den sista genomdragningen tills du har alla 4 st på nålen. Då drar garnet genom samtliga öglor/maskor på nålen. 2 lm mellan muscherna*. Du ska virka totalt 16 muscher. När du virkat den sista muschen så virkar du 3 lm

Virka ränder - se förkl ovan - samtidigt som det virkas så här: V 1: Virka 10 st om lm-ringen, avsluta med 1 sm i första st. V 2: Virka 2 st i varje st = 20 st. V 3: Virka 1 och 2 st varannan gång i varje st v runt = 30 st. V 4: Virka 1 st i varje st, men i var 3:e st virkas det 2 st = 40 st Virka 266 lm och virka mönstret till arb mäter 156 cm. Se till att antalet m inte minskar/ökar under arbetets gång, Kanten ska vara rak och bredden konstant. Klipp av garnet för alla fg utom fg 1. Virka en kant runt om arb med fg 1: Varv 1: 1 lm, virka fm runt hela stycket, avsluta med sm i lm. I varje hörn, virka 3 fm i samma m

Är själv också förtjust i den taggiga kanten som jag virkade på babyfilten i våras (virkad babyfilt), så därfär blev det samma kant även här. Men också för att jag tycker att prickarna på framsidan av kudden och ränderna på baksidan balanseras upp fint av trekanterna som kanten består av. Den taggiga kanten tar sin stund att virka Virka först varv 1 och 2, upprepa därefter varv 3-6. Ränder: Virka uppläggningen och 1:a v med f. royal, virka därefter * 2 v i följande färger: påfågel, grönt, citron, jaffa, signalrött, cyklamen, royal *. Upprepa * - *. Bakstycke Virka för uppläggningen med f. royal 71 (91) 111 lm + 3 lm för vändningen Man virkar med, som små block om 4 st från ett hörn till ett annat. Tekniken är enkel och min matta klarar även du som nybörjare att virka, så länge du kan virka stolpar, luft- och smygmaskor. Matta med diagonala ränder by BautaWitch. Storlek: 63 x 63 cm. Garn: Jag har virka

Så virkar du en rund trasmatta Lan

Varv 1: Virka 6 fm om en magisk cirkel med guld och virknål nr 2 1/2. Varv 2: Virka 2 fm i varje fm = 12 fm. Varv 3-4: Virka 1 fm i varje fm. Varv 5: Virka 2 fm-tills. varvet runt = 6 fm. Klipp av tråden, men låt det återstå nog med tråd till upphängning, tråckla tråden runt varvet. Montering. Vik varje klocka dubbel med gulddetaljen utåt 2021-feb-03 - Utforska Ewa Johanssons anslagstavla Virkmönster dukar på Pinterest. Visa fler idéer om virkmönster, virka, virkning Varv 4: Se diagram A.1. Virka D 1 gång, upprepa C 6 gånger, och avsluta varvet med att virka B 1 gång. Upprepa sedan varv 3 och 4, samtidigt som det byts färg som det står i förklaringen till ränder, se ovan. När alla ränderna har virkats 1 gång upprepas ränderna från början. Fortsätt till arbetet mäter 125 cm, eller önskad längd Virka sammanlagt 3 ränder utmed varje sida. Fortsätt virka runt och med fm, börja v med 1 lm, och sluta med 1 sm i 1:a lm, virka ytterligare 2 v turkos,. Virka sedan så här: Varv 1: Virka 2 st i varje st = 24 st på varvet. Varv 2: Virka *2 st i första st, 1 st i nästa st *, upprepa *-* varvet runt = 36 st. Varv 3: Virka *2 st i första st, 1 st i var och en av de 2 nästa st *, upprepa *-* varvet runt = 48 st. Nästa varv: Börja virka ränder och mönster enl diagram

Att virka en rundel Jårrmu

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Jag har virkat mormorsränder fram och tillbaks. För att kunna virka en kant runt, så såg jag till att första varvet började och slutade med en stolpe. Samma gäller sista varvet, så att det går att virka hörn. När jag började att virka mormorsränder, så kikade jag på den här videon Om JAG skulle virka runt, runt skulle jag ta av garnet efter varje varv och fästa den sista m med ett maskstygn runt varvets första m (+ fästa trådändan på baksidan). Sen skulle jag börja ett nytt varv med den teknik jag visar HÄR Börja med att virka ett lm-band, forma till en ring och virka 1 sm i första lm. Virka 1 lm och fortsätt sedan med 1 fm i varje lm. Efter sista fm på varje..

Hur man stickar ränder runt utan hack (Tutorial Video

I denna DROPS video visar vi hur man virkar ett stjärnmönster runt. Vi virkar 25 LÖSA lm och slut dem till en ring med 1 sm i 1:a lm. VARV 1: Virka 3 lm, plocka upp 5 m med början i 2:a lm från nålen (= 6 m på nålen), gör ett omslag och dra igenom alla 6 m, virka 1 lm som gör ett hål överst i de 6 m, * plocka upp 1 m i hålet, 1 m i sidan på den sista m av de 6 m, 1 m i samma lm. Virkad rund kudde Novita Cotton Soft. one size; Selection Qty. 2 * Novita Cotton Soft 23,00 kr. 2 * Novita Cotton Soft Ändra färg Ränder kan förekomma, men ingen mer avancerad flerfärgsstickning. Mönster. Alla mönster är skriftliga och innehåller inte diagram Grundtekniken till luftmaskor är att virknålen förs runt tråden som du håller på pekfingret. Med virknålens lilla krok drar du med dig tråden genom den ögla som redan sitter på virknålen. Testa dig fram med hur löst och stramt du virkar. Det är enklare att virka fastmaskorna i luftmaskorna när du inte virkat så hårt virka dygnet runt CROCHET ARTIST AND YARN BOMBER. HEM; OM MIG; PROJEKT & UPPDRAG. 1095 dagar; Skriv och virka; Workshops; Gerillaslöj Grytlapp virkad i Paris bomullsgarn från Garnstudi 0,00 kr. Virkade grytlappar i Paris bomullsgarn från Garnstudio. Virkad grytlapp med blommor i Paris bomullsgarn Mått: Ca 22 x 22 cm Garnåtgång:Paris bomullsgarn från Garnstudio 100 g nr 11, opal grön 50 g nr 39, pistage grön 50 g nr 14, klar gul 50 g nr 33, mellan rosa 50 g nr 06, stark rosa Virkad grytlapp med ränder i Paris.

mormorsränder BautaWitc

Virka domherre: Mage. Lägg upp 6 lm med röd (kitt). V 1: Virka 1 fm i 2:a lm från nålen, och i var och en av de nästa fm = 5 fm. Fortsätt därefter runt på den andra sidan av lm-randen = 10 fm. V 2: Virka *2 fm i nästa fm, 1 fm i var och en av de nästa 4 fm*, upprepa från *-* v runt = 12 fm. V 3: Virka *2 fm i var och en av de nästa 2 fm, 4 fm*, upprepa från *-* v runt = 16 fm. 2. Nu upprepas basvarvet: Virka 1 st i de första 3 m. Virka 1 hst i de nästa 3 m, 1 fm i de följande 5 m, 1 hst i de nästa 3 m, och 1 st i de efterföljande 5 m. Upprepa till varvet ut, men avsluta med 1 st i de sista 3 m. Byt till färg nr 2. Vänd med 2 lm. Fortsätt i mönster rader och ränder såhär: 1. Virka 2 st i 1. Virkad baggi-mössa med ränder i härliga färgkompinationer. En riktigt snygg och sportig mössa som passar stora som små. Alla virkade mössor som finns här på bloggen är beställda och jag skapar oftast utefter vad ni som kund har för önskemål

Virka 14 fm runt hålet. Blev tumhålet för stort kan du virka 2 fm tillsammans i hörnen istället för att hoppa över någon maska, för att undvika hål. Fortsätt virka runt-runt i 7 varv eller så många varv som du behöver för att nå upp till toppen av tummen. Virka 2 fm tills hela varvet. Ta av och sy ihop hålet Fortsätt virka runt, runt med olika färger tills arbetet mäter ca 10 cm. Virka ihop var 9:de och 10:de m varvet ut. Fortsätt virka runt, runt tills arbetet mäter ca 1 meter. OBS! Stoppa ormen under arbetets gång. Minska nu 4 m jämnt fördelat över varvet vartannat varv tills man inte längre kan virka. Ta av garnet och fäst väl Jag virkade till jag hade 15 stolpar i grupperna, men det kan man bestämma själv hur många man vill ha. Spetskant V 1. 5 lm = 1 st och 1 lm, hoppa över en st och virka 1 st i nästa st, 1 lm hoppa över en st, 1 st i nästa st. Fortsätt så runt varvet, avsluta med en sm Virka 2 st runda delar, i olika färger. Med en tredje färg gör du en kant av fasta maskor, varvet runt. Fäst trådarna och klipp av. Stärkelse. Om du vill att dina underlägg skall hålla sig plana och lite stela, så kan du doppa dem i stärkmedel för tyg Virka med färg 1 v 1-7. Byt till färg 2. Virka först v 8 endast i de bakre maskbågarna och därefter v 9-17 normalt i båda maskbågarna. Virka med färg 3 först 25 lm, därefter runt ägget vid 8:e v 1 smygm (sm) i varje m och ytterl 25 lm. Ta av garnet. Fäst garnändarna och knyt en rosett. Broderat ägg. Virka ett ägg enlig.

Virkade glasunderlägg Hur man virkar runt och platt

 1. Sedan virkade jag 2 ränder med 2 st+1 lm, som jag hade gjort med underdelen. Nu kommer vi till själva kanten, där virkade jag 2 rader med fm, virka gärna in nåt stadigt snöre eller eventuellt en ståltråd, men den måste vara rostfri isåfall
 2. Fortsätt att sticka över dessa m och sticka ränder för ok eller enfärgat som på bakstycket Jag virkade en rad med fasta maskor runt alla kanter på tröjan och virkade även ihop så två av rutorna sitter ihop I bland blir inte projekt det man tänkt sig. Jag har själv i sommar repat upp en tunika som jag stickat på
 3. Virkade hjärtan till Alla Hjärtans Dag 2019. Eget mönster. Lamärm till en fönsterlampa. Eget mönster. En virkad Tux! Eget mönster. Två stora grytlappar. Den med lila ränder hänger hemma i köket och den med blå hänger i husvagnen... Mönstret har jag tagit efter en grytlapp som vi köpte på second hand för ett par år sen
 4. Virka ett varv runt toppen på mössan med fm. Virka sedan en fm i varannan m tills toppen är helt ihopvirkad. Klipp av garnet och fäst. Baby (6-18 månader): Virka 35 lm. Börja i 2:a lm från nålen. V1: 2 sm, 4 fm, och sedan 28 hst. V2: 34 hst V3-34: Upprepa V1-V2 V 35: 34 hst Virka ihop mössan med sm ( = mitt bak). Tag ej av tråden.
 5. * virka 6 lm, gå upp till varv 12 och virka 1 fm emellan stg snett ovan. Virka 6 lm igen, gå ner och virka 1 fm i randen ovan zick-zack ni sist gjorde* se bild. Upprep** varvet runt avsluta och byt färg
 6. Så himla lättskött.. Virkad kaktus augusti 23, 2017. Virkad kaktus, när det saknas gröna fingrar? Ja varför inte De är riktigt kul och enkla att virka. Hur jag Virkade Kaktusen. Du behöver bara kunna göra fasta maskor i bakre maskbågen. Vilket innebär att du bara virkar i den ena delen av maskan

Virkad hatt i Paris med ränder Storlek: S/M - L/XL Passar huvudmått: ca 54/56 - 58/60 cm Garnåtgång: Drops Paris från Garnstudio 50 g i båda stl i var och en av färgerna: nr 02, ljus turkos nr 16, vit nr 26, mörk beige Drops virknål NR 5 - eller det nålnr du måste använda för att få 15 fm x 18 varv på 10 x 10 cm Fortsätt att virka rutor utan minskningar tills ärmen mäter ca 40(41)42(42)43 cm. Klipp inte av garnet utan plocka upp 41(41)45(45)49 m med hjälp av garnet runt ärmlinningen. Sticka resårstickning fram och tillbaka och minska samtidigt 5(3)5(3)5 m med jämna mellanrum på första varvet = 36(38)40(42)44 m

Min Naturliga Sida: En virkad matta är klarYlloTyll Garnblogg: Virka randigtHexKex Virkar: Tilly Tiger!

Först virkade jag ett par ränder av okets mönster. Som avslutning gjorde jag två varv med fastmaskor runt halsringningen. Erkännande Bara för att visa att virka kläder handlar om att räkna, mäta, virka, mäta igen och sedan repa upp, så visar jag hur överdelen såg ut i ett misslyckat läge I fortsättningen fortsätter man virka fm varvet runt men ökar allt mer sällan för varje varv. Virka cirkeln så stor som du vill ha den beroende på vad du tänkt använda den till Det kan vara klurigt att se till en början men du ser om du lyckas om det blir ränder i arbetet. 3. Fortsätt med hst i inre mb tills du har en bit som går runt din handled. 4. Lägg muddkanterna mot varandra och virka ihop dem så du får en ring. 5. När du kommit till övre delen av ringen, virka fasta maskor varvet runt Börja med 2 v i naturfärg, byt till vitt och virka 2 v, fortsätt virka ränder med 2 v vardera av ­färgerna tills sidan mäter ca 9 cm, avsluta med 2 v i naturfärg. Fäst garnändarna. Tips! Burken kan enkelt göras bredare och högre. Virka bottenplattan till önskad storlek innan du börjar med sidorna, variera sidorna efter tycke och smak

pläd BautaWitc

Okej. Den här filten blev egentligen både klar och levererad till sin nya ägare i oktober, men jag har bara inte kommit mig för att skriva ihop det här inlägget om den. Men nu så! I brist på annan virkning här tänkte jag skriva och berätta hur jag gjorde bebisfilten. En av mina kusiner fick barn i slutet av oktober. Såå roligt! Jag är övertygad om att hon kommer bli en. 2017-apr-26 - virka en halsduk som är lång. viras flera varv. lätt beskrivning, rutor och ränder Bohemisk virkad poncho med fransar i Novita Aalto garn för bekymmersfria sommardagar. Virka smygmaskor i varje stolpe runt halsringningen (hoppa över luftmaskor) med bottenfärgen. och då är de alltid noggrant beskrivna i mönsterbeskrivningen. Ränder kan förekomma, men ingen mer avancerad flerfärgsstickning. Mönster Virka ännu 3 lm och 1 st i sm från början av varvet. Varv 9: virka *5 lm och 1 fm i nästa lm-båge*, upprepa *-* 13 gånger. Virka ännu 5 lm och 1 sm i samma m som första lm-bågen = 15 bågar. Varv 10: virka *6 fm runt lm-bågen och 1 fm i fm frå Gör 5 knapphål jämnt fördelat. Ungefär varannan rand är det dags för ett nytt knapphål. Virka nu kanten nertill. 4 v med fm är tillräckligt för att få en lite stadig kant. Virka sen ett varv med snäckskal. Börja med 3 lm, och 2 st i den första m. Hoppa över 2 fm, 1 fm, hoppa över 2 fm, 5 st i samma. Virka 100 st runt ärmhålan

Axelrem: Lägg med virknål 2,5 och fg 2 upp 11 lm, börja i 2:a lm och virka 9 fm, vänd med 1 lm, virka 9 fm i bakre maskbågen. Upprepa detta varv tills arbetet mäter 130 cm eller önskad längd. Sy nu fast axelremmen runt väskan men lämna ca 35 cm öppning upptill virka dygnet runt på 15 november, 2020 på 22:38 Hej, gav bort alla i julklapp så har tyvärr ingen kvar hemma att fota. Men det jag gjorde var att jag, efter stärkning, sydda fast ljusslingan på insidan med vit sytråd innan jag sydde ihop de två stjärn-delarna

Virknål 4 runt hals o ärmhål 3 C.a 3-5 mån Mönstret uppdelat i överdel i fm och underdel/kjol valfri ränder stolpar osv Bakstycke: 44 lm, virka 43 fm 2v minska 3m, 1m 4 ggr vartannat v, virka andra sidan när ärmhål är 5 cm hoppa över de 10 mittersta. Axel 1 m 2ggr för hals när ärmhål är 8 cm avsluta(6 m brett Virka Dygnet Runt. 1,167 likes · 9 talking about this. Communit Det virkade bandet såg ut som en serpentin när det var klart och det var ju inte tanken. Kan kanske vara en överambitiös idé till nästa kalas (eller inte). Vilken tur att barnens gamla golvpussel ger mej ett flexibelt blockningsunderlag

Virkad poncho i Drops Paris bomullsgarn från Garnstduio. Storlek: 5/7 - 8/10 - 12/14 år Motsv i cl: 110/122 - 128/140 - 152/164 Längd mitt fram: ca 44 - 52 - 62 cm Garnåtgång: Drops Paris bomullsgarn från Garnstudio 100-150-150 gr nr 27, persika 100-100-150 gr nr 26, beige 100-100-100 gr nr 01, aprikos 50-100-100 gr nr 06, starkrosa 50 - 50-100 gr nr 33, rosa 50 - 50 - 50 gr nr 20. MÖNSTERINFORMATION TunikaTILDA, 50% bomull, 50% akryl901-2714Storlek: S (M) LPlaggets mått,Bröstvidd: 84 (92) 100 cmHel längd: 75 (83) 84 cmGarnåtgång: 5 (5) 6 n.fg 1 (korallrosa 550)4 (5) 6 n.fg 2 (rostrosa 551)2 (3) 4 n.fg 3 (puderrosa 540)Virknål: Svarta Fåret 3 mm Virkfasthet: 20 st med virknål 3 = 10 cm. OBS! Kontrollera virkfastheten noga. Virkar du för fast, byt till en. Mönster virkad Pokemon BalbasaurStorleken är rätt stor ca 50-54 cm på denna jag har gjort, Men vill ni ha större så är det bara att göra ett extra varv med ökning eller mindre ett varv mindre. För efter ökningarna så virkar man bara med stolpar runt runt tills man har rätt höjd. Mössan är mera vår/sommar/hös Virka Dygnet Runt Yesterday at 1:02 PM · Än finns chansen, och än lever hoppet, om möjligheten att kunna virka och gerillaslöjda tillsammans med er under en vecka i sommar på Lendas, Kreta Klipp ut den runda biten. 4. Plocka fram restgarner och virknål. 5. Flerfärgsvirka ett mönster du själv tycker om. 6. Limma ihop plastbiten och den virkade lappen med ett tunt lager lim. 7. Vik in kanterna och sy/dra ihop dem jämt runt hela plastbiten. 8. Virka en cirkel som är lite mindre än baksidan. 9

Virka Dygnet Runt. 1,169 likes · 3 talking about this. Communit På knittingroom.se älskar vi stickat och virkat. Hos oss hittar du ett stort utbud av virkgarn, stickgarn, virknålar, stickor, beskrivningar, stickbeskrivningar, virkbeskrivningar, stickmönster, virkmönster, tillbehör och mycket mer som rör ditt handarbete Materialkit: Virka Underbara Sjalkrage inspo av Helen av Colour Crafter från PysselNetan (pdf - mönster) Färg: Gammelrosa 135.00 kr Lägg i varukor Virka ränder. Jag har 2 rosa och 2 grå nystan garn, och vill virka ränder. Jag kryssade för 2 rosa och 2 grå. Sen hur många ränder: 2,4 &6 och bad om 100 varv. Sen gick jag tillbaka 10 ggr och fick 10 olika randningar. En ny funktion gör att det visas 2 olika bilder. Far ej fortare fram än din skyddsängel flyger! Svara

Virkat - Gratis stickmönster och virkmönster från DROPS Desig

Mormorsruta 1. Virkas runt. 4cl = virka 1st utan att göra sista genomdraget (2 öglor på nålen), gör ytterligare 3st på samma sätt (5 öglor på nålen), hämta garnet och dra igenom samtliga öglor. 3cl = som ovan men virkat av 3 st. hst = halvstolpe Grundvarv: Med garn A. 6lm, slut till en ring med 1sm. Varv 1: 1lm, 12fm om ringen, slut med 1sm i första fm Virka: Runt Grytunderlägg. 8 mars, 2016 0 av mikael Ni är flera som undrat om jag inte kan visa hur jag virkat mattan, grytunderlägget och glasunderläggen. Så nu kommer här en liten serie på hur ni själva virkar de här busenkla sakerna! Först ut är grytunderlägget! Du.

Mönster till virkade babyconverse - heltvanligdag310 Virkning idéer i 2021 | virkning, virkmönster, virka

I den här videon virkar jag en liten korg som är perfekt att servera bröd i. Eller varför inte nygräddade kanelbullar!? Det som behövs för projektet är: Gar.. Virkad hatt i Paris med ränder 0,00 kr. Virkad hatt i Paris med ränder Storlek: S/M - L/XL Passar huvudmått: ca 54/56 - 58/60 cm Garnåtgång: Drops Paris från Garnstudio 50 g i båda stl i var och en av färgerna: nr 02, ljus turkos nr 16, vit nr 26, mörk beige Drops virknål NR 5 - eller det nålnr du måste använda för att få 15 fm. Virka ( virknål 2,5) 1 varv fm jämnt fördelat runt grytlappen ( 2 fm i varje hörn) i 4:e hörnet virkas 14 lm (hänge/ ögla) och fäst med en sm. 2. Ett varv fm, 20 fm i ögla. 3. Avsluta med * 3 lm, 1 fm i 3:e lm, hoppa över 1 m, 1 sm* Upprepa *-*runt hela grytlappen

Garnteknik | PearltreesMmatildas virkstad: Virka i tredje maskbågen

Fortsätt virka runt i nätmönster (= * 3 lm, 1 fm om lmb *) och öka 1 lmb vid varje markerad lmb varje varv ( 1 lmb = 3 lm, 1 fm). När långsidorna (fram och bakstycke) mäter ca 50 cm.(virka ev. lite färre eller fler varv för mindre eller större storlek) virkas fram och bakstycket ihop Det här började som ett virka-i-bilen-projekt på den första av sommarens långresor. Först visste jag inte riktigt vad det skulle bli, jag ville mest bara prova mormorsränder. Jag tänkte mig ett kuddfodral. Något måttband hade jag inte i bilen, och ögonmåttet visade sig senare vara väldigt skevt, så något kuddfodral blev det inte.

Kil: Börja vid mitt markeringen och virka runt som tidigare i ränder. Minska 1 (1) 1 (0) m på varje sida om hälen = 20 (24) 28 (32) m. Fot: Virka rakt upp tills foten mäter 15 (17) 19 (21) cm Inlägg om tulip mandala gratis mönster skrivna av Trollgarnet. Tulip mandala. Oj så nervöst detta är Jag har aldrig skrivit någon virkbeskrivning på någonting så här stort. Dessutom är jag i närmaste värdelös på att följa virkmönster förutom när det är ett diagram, vilket jag tycker är desto lättare Virka runt hela tiden och pröva dig fram med din sten. Varv 3-5,6: Virka fasta maskor i varje maska. Varv 7: Ta ihop genom att virka två och hoppa över en

 • Keramisk ytersättning.
 • Uddevalla Energi julgran.
 • Gray eyes.
 • Långt eller kort hår på tjejer.
 • Work synonym.
 • Leaking myelomeningocele.
 • Elite 5 dsi software update.
 • Commercials to ANALYZE.
 • Marks fjäderfä.
 • Solfångare pris.
 • Bewerbung Unternehmen loben.
 • Reset iisexpress.
 • Dodson Aircraft.
 • Börjar snart gymnasiet.
 • Pôle emploi Réunion espace Candidat.
 • Oslo gardermoen arrivals.
 • TMNT 2003.
 • Karamelliserad rödlök vinäger.
 • Heilerde bei Gastritis.
 • Körkortstillstånd lastbil pris.
 • Singapore matematik exempel.
 • Fifty Shades of Grey bonus material.
 • Brasilianische Frauen in Deutschland.
 • Canon camera Connect Mac download.
 • Phnom penh landskod.
 • Enkelt annorlunda bröllop.
 • Övervintra hängpelargon.
 • Montera PVC fönster Skånska Byggvaror.
 • Yamaha Wild Star.
 • Halle Nachrichten Polizei.
 • Japanese giant salamander facts.
 • Silicea mag tarm gel recension.
 • Liga classement.
 • Unga vuxna Norrtälje.
 • Volvo V70 diesel.
 • Alakazam Pokémon kort.
 • Xtra havregryn.
 • Estetlinje.
 • If försäkring bil.
 • Köttkonserver ICA.
 • East African Federation.